keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Mitä blogiin on tulossa?

Muutama sananen ajatuksista tähän blogiin, niin tiedätte mitä odottaa jatkossa.

Olen harrastanut grillausta ja savustusta kotvan aikaa, kokemuksia ja erehdyksiä on roppakaupalla. Kaverit ovat kyselleet reseptejä ja rohkaisseet blogin pitoon jo useamman kerran - kokeillaan nyt miten tuo sujuisi. Kuvia aikaisemmista tuotoksista on heikolti, eli kirjoitellaan juttuja aina savustin- ja grilliruokalaji kerrallaan tästä eteenpäin.

Seuraavista jutuista olisi siis tarkoitus kirjoitella:
  • Ohjeita, kokemuksia ja vinkkejä savustuksesta – mm. bbq pyhä kolmiyhteys ribsit-brisket-revitty possu, näiden marinadeista, rubbingeista sekä valmistusohjeista yleensä 
  • Savustetun kanan ja kalan reseptit, esim. competition style chicken, savustettu nieriä, lammastakaan unohtamatta
  • Grillauskokemuksia erilaisista lihoista, kaloista ja makkaroista – hyväksi koettuja reseptejä. Keskustelua lihoista ja niiden käsittelystä. Tulossa myös joitakin erikoisempiakin kokeiluita ja elikoita
  • Esittelyitä mielenkiintoisiksi kokemistani BBQ-jutuista – tapahtumat, maatilat, välineet, kirjat tai muuta alaan liittyvää
  • Lisäksi joitakin eräilyjuttuja eli koko ketju luomusta pöytään 
Palautteet sekä kysymykset ovat erittäin tervetulleita, pyrin vastaamaan niihin parhaani mukaan. Ja kertokaa myös omia kokemuksianne, niistä on varmasti iloa ja hyötyä monelle muullekin. Opitaan siis yhdessä :)

Ohessa muutama kuva BBQ-matkani varrelta:

Savustimeni työssä
Revitty possu (kassler) - valmiina vetäytymään

Possunposkea savustumassa (10 tunnin kypsennys, josta seitsemän tuntia savuaikaa), herkullinen kokeilu

Naudan jerkkiä juuri ennen uunikuivatusta

Omia raaka-aineita pöytään - Järvilohi 4kg viime kesältä

Naperville rib festival, Illinois - maistoin 23 ribsiä ja 15 bbq-kastiketta. Ei jäänyt nälkä 😅

Possun ribsit - varma herkku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti